Festa Major Poble9 2013

Benvolgudes famílies, 

Des de l'AMPA estem començant a preparar la nostra participació en la Festa Major del Poblenou del setembre i us en volem fer cinc cèntims perquè aneu organitzant les agendes... 

Dissabte dia 7 hi haurà la Cercavila del pregó i enguany per primera vegada els capgrossos i els percussionistes de les escoles del barri acompanyarem a Dracs, Gegants, diables i castellers en aquest acte. Necessitem pares i mares voluntaris per portar en Lope i la Sàvia, i per participar també en l'organització de la Cercavila (controlar cruïlles, aturar/posar en marxa a la gent, etc.).

Per divendres 13 hem organitzat un gran sopar de germanor de Festa Major amb les altres AMPAS i AFAS de les escoles del barri. Ho farem a la nostra escola, cadascú s'haurà de portar el sopar i hi haurà servei de bar i música per ballar i compartir una bona estona amb veïns i coneguts. 

Estem treballant de valent per intentar oferir algun acte més amb les altres escoles, si ho aconseguim ja anirem informant!!

Molt bon estiu a tothom i bones vacances!

P.D.:  Per normes expresses de Coordinadora d'entitats i protecció civil, a la Cercavila només hi podran participar els tabalers, els portadors de figures, i màxim 3 o 4 acompanyants. La resta de famílies hi participarem des dels laterals de la Rambla per tal de facilitar la bona marxa de la Cercavila. És important que ho respectem perquè no hi podrem tornar a participar!

Activitats extraescolars 2013/2014

Benvolgudes famílies,

Hem actualitzat a l'apartat Extraescolars d'aquest blog la informació referent a les activitats extraescolars pel proper curs 2013/2014. Trobareu els fulls d'inscripció i les graelles de les activitats per educació infantil i primària.

Totes les activitats començaran dimarts 1 d'octubre i per poder-les s'haurà d'haver formalitzat la inscripció com a molt tard el 20 de setembre. Les sol·licituds rebudes després d'aquesta data iniciaran l'activitat corresponen el mes de novembre. 

Està previst fer una reunió amb les famílies el mes de setembre per informar de les activitats programades i del funcionament general. 

Per qualsevol dubte, consulta us podeu adreçar personalment bé per correu electrònic a extraescolars.acacies@gmail.com bé al despatx de l'AMPA els divendres de 16,30 a 17,30h un cop hagi començat el curs escolar.