Recordeu! 27/10 l'AMPA al Correllengua del Poblenou 2013



El proper diumenge 27 d'octubre es celebra el Correllengua del Poblenou 2013. La nostra AMPA juntament amb d'altres AMPAs d'escoles del barri hi participem en l'organització d'un taller infantil de pintar cares. Serà a la Plaça de Can Saladrigues a les 11h.

Les famílies que hi vulgueu col·laborar sereu molt benvingudes!

Us animem a participar!

Vaga d'educació 24-O 2013


Des de l'AMPA ens sumem al seguiment de la vaga d'educació convocada per aquest dijous 24 d'octubre. La Direcció de l'escola ha informat que l'escola farà vaga i de com es cobriràn els serveis mínims. Us convidem en la mesura que us sigui possible no portar als vostres fills i filles a l'escola aquest dia.

La Junta de l'AMPA

En defensa de l’ensenyament públic..... LA LLUITA ÉS NECESSÀRIA!!

Loteria de Nadal 2013

Us informem de que l'AMPA ja disposa del número de Nadal que com cada any posem a la venda. El número d'aquest any és el 66957.

Ja podeu comprar les vostres participacions, 3 EUR per butlleta, al despatx de l'AMPA.

Si alguna família vol col·laborar amb l'AMPA en la venda ens podeu sol·licitar un talonari.

Salutacions!

Nova presidenta de l'AMPA i acta de l'assemblea del 9 d'octubre


Des de la Junta us transmeten la nostra satisfacció per la participació i el desenvolupament de l'assemblea de dimecres passat. Tenim nova presidenta de l'AMPA, l'Olga Martínez, mare de P4, cosa que ens permet regularitzar la nostra situació com a AMPA, com a mínim fins el proper mes de juny.

Agraïm sincerament a l'Olga el fet d'assumir aquesta responsabilitat i també als socis i sòcies que vau assistir a l'assemblea la vostra participació. Esperem que en noves assemblees encara en puguem ser més.

Podeu llegir l'acta de l'assemblea ordinària de l'AMPA de dimecres passat, 9 d'octubre, des d'aquest enllaç.  La podeu trobar també de manera permanent a la pàgina L'AMPA d'aquest blog. 

Salutacions cordials!
La Junta de l'AMPA

Consulta Ciutadana per l'Educació





Entre el 9 i el 27 d’octubre es durà a terme a tot l’Estat Espanyol una consulta ciutadana sobre l’educació en la que podran participar totes les persones majors de 13 anys per fer arribar als governs central i autonòmics la importància que els ciutadans volem que ells donin a l’educació: prou retallades, prou mesures restrictives, prou jocs polítics i ideològics amb l’educació pública.
La consulta està impulsada per la Plataforma Estatal por la Escuela Pública que agrupa associacions d’estudiants, sindicats i grups de docents, associacions de famílies i altres plataformes i grups ciutadans.
Al Poblenou, podeu participar en aquesta consulta a la paradeta que instal·larà la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou, dijous 10 d’octubre de 17 a 20h. a la Rambla del Poblenou entre la Rotonda del Casino i el Casal de Barri del Poblenou.
També hi podeu participar mitjançant el blog: http://consultaeducacio.blogspot.com.es/
Animeu-vos tots a participar!! És important!! Aquesta és una de les iniciatives socials que ens ofereix l’oportunitat de no quedar-nos amb els braços plegats mentre fan i desfan amb els nostres diners i el nostre futur.
Podeu consultar les preguntes de la consulta aquí.

Convocatòria Assemblea anual AMPA: vacant càrrec president/a


Benvolgudes famílies,

Us convoquem el proper dimecres 9 d'octubre a les 20,30h a l'escola a l'assemblea anual de l'AMPA. En l'ordre del dia hi ha l'actual vacant del càrrec de president/a de l'AMPA que cal cobrir de manera immediata ja que si no és així l'actual Junta s'ha de dissoldre i les activitats i els serveis que s'ofereixen des de l'AMPA se'n veuran afectats.

1. Tancament Exercici Anual 2012-2013

2. Pressupostos Exercici Anual 2013-2014

3. Col·laboradors per a les comissions de treball de l'AMPA: Comunicació, Barri, Extraescolars, Festes, Sortides, Revista i Obres.

4. Càrrec vacant president/a de l'AMPA.

5. Aprovació Assemblea i Pressupostos. Votació.

6. Precs i preguntes

Esperem vostra assistència en aquesta assemblea donada la importància dels temes a tractar. 

Moltes gràcies per la vostra atenció i confiança.

La Junta