Ja són aquí el Carnestoltes i St. Medir!

Des de la Comissió de Festes s'està treballant molt activament en els preparatius per la Rua de Carnestoltes de demà.

Les famílies que hi participeu ja heu rebut la informació de la disfressa per intentar que tots anem el més semblant possibles....  Recordeu també que la participació dels més petits en el camió de la comparsa està tancada ja amb aquelles famílies de P3 i P4 que us heu inscrit o bé us heu posat en contacte amb nosaltres per fer la inscripció.

Dissabte al matí serem a l'escola per preparar el camió de la comparsa. Si ens voleu venir a ajudar sereu molt benvinguts.

Recordeu que el punt de trobada de les comparses és la Rambla del Poblenou, alçada Pere IV (davant del Corte Inglés) a les 16.30h i que la sortida és a les 17h des de Rambla/Diagonal. Aquest any la nostra comparsa és la segona de la Rua! 

Som a festes.acacies@gmail.com i a l'AMPA per a dubtes, consultes ...

Aquest cap de setmana a Barcelona hi ha Carnestoltes (www.bcn.cat/carnaval) i St. Medir (http://www.santmedir.org/).



Resum del Consell Escolar 17/02/2014

Aquí teniu el resum dels temes tractats en el darrer Consell escolar, que es va reunir el passat dilluns 17 de febrer.

Recordeu que teniu accés de manera permanent a les actes i resum des de l'apartat Consell escolar.


AMPA Comunica! núm. 3 (2014)

Aquí tenim el tercer número del butlletí l’AMPA Comunica! Les famílies sòcies de l'AMPA el rebeu també per correu electrònic! Si no és així sisplau feu-nos arribar els vostres @ o bé poseu-vos en contacte amb nosaltres:
comunicacio.acacies@gmail.com / ampa.acacies@gmail.com

També a les cartelleres de l'escola i de l'AMPA, esperem que sigui del vostre interès!!

AMPA Comunica! núm. 3 Gener/Febrer 2014

2a Calçotada Popular Les Acàcies


Animeu-vos a participar!

Un matí ben especial, gràcies a tothom


Moltes gràcies a les famílies i els amics i amigues que ens vau acompanyar en la Cercavila de dissabte passat. Vam gaudir d'un matí festiu ben especial.

El Lope i la Sàvia estrenaven uns vestits ben elegants i fins i tot la canalla més petita de la colla es van animar a portar-los a l'arribada a l'Avinguda de la Catedral.

Enhorabona Atabalats en la vostra estrena fora del Poblenou!

Esperem repetir-ho en més ocasions!

Seguim amb la Rua: participació dels més petits en el camió comparsa


S'acosta la Rua de Carnestoltes i com ja sabeu la nostra comparsa disposarà d'un camió on poden pujar els més petits, és dir, els infants de P3 i P4. Aquest any, per tal de millorar l'organització hem dissenyat una pàgina web on podeu inscriure als vostres fills i filles per pujar al camió, aquest és l'enllaç: http://stghq.me/e/Qj

IMPORTANT! Les normes de seguretat de la Rua no permeten baixar ni pujar al camió durant el recorregut ja que és molt perillós. Està prevista una aturada davant del Casino, que és aproximadament a la meitat de la Rua, per pujar i baixar del camió.

En el cas de que hi hagi més sol·licituds que places es respectarà l'ordre d'inscripció i l'edat, primer P3 i després P4. També ens calen un màxim de 4-5 pares/mares per vigilar la canalla a dalt del camió, cal que facin també la seva reserva.

IMPORTANT! Farem una relació de les inscripcions, no cal que us imprimiu cap tiquet ni el número de reserva que genera el programa informàtic.
 
Des de l'AMPA podem gestionar-vos la inscripció si us és més senzill. Envieu-nos les dades dels infants i/o adults a inscriure a ampa.acacies@gmail.com

Avui 11/02 Xerrada - Col·loqui Per una infància protegida. Seguretat a la xarxa

Us recordem que avui dimarts 11 de febrer de 17,30 a 19h. farem a la nostra escola la xerrada-col·loqui "Per una infància protegida: seguretat a la xarxa" en el marc del Programa de Suport Educatiu a les Famílies de l'Institut d'Educació Municipal de Barcelona (IMEB). 

Si encara no ho heu fet confirmeu la vostra assistència a ampa.acacies@gmail.com

Dimarts 11 de Febrer 2014
De 17,30 a 19h
Escola Les Acàcies, c/Pujades 252-270
Hi haurà servei d'acollida.

Us hi esperem!!

Ens trobem demà a la Cercavila!


Famílies!

La plantada de Gegantons serà de 10 a 11:30h a la Plaça dels Angels i a partir de les 11:30h comença la cercavila. Esperem poder-nos trobar amb vosaltres doncs a la Plaça dels Àngels com a molt tard a les 11:30h per engegar la Cercavila plegats i sinó al llarg del recorregut.

Des de l'AMPA hem pensat que els que tingueu la samarreta de l'escola per l'aniversari del 50+1 seria una bona ocasió per lluir-la. Sinó els nens com a mínim podrien portar la samarreta de l'escola, la que fan servir com a part del xandall, si és que la tenen.
Us oferim també samarretes dels Atabalats, el grup de tabalers, que podeu adquirir a 10 EUR al despatx de l'AMPA.

Gràcies per endavant a totes les famílies que ens acompanyareu demà a la nostra primera sortida fora del barri, és molt important per a nosaltres comptar amb el vostre suport.

Per a més informació consulteu la web de les Festes de Santa Eulàlia 2014.

Cercavila infantil Sta. Eulàlia 2014


El Lope i la Sàvia ja són a la Mostra de Gegantons i Bestiari Infantil i d'Escola de la Ciutat que organitzen la Coordinadora de Geganters de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les Festes de Santa Eulàlia 2014. La Mostra va començar el dia 2 i acaba divendres 7 al Pati Manning de la Casa de Caritat.

Dissabte 8 de febrer pel matí es fa la XI Trobada de Gegantons Infantils i d’Escola de Barcelona, i la cercavila. La plantada serà a les 10h a la plaça dels Àngels i la sortida serà cap a les 11.30h per acabar a les 13h amb el ball final a la Plaça de Sant Jaume. El recorregut serà: pl. dels Àngels, Àngels, Pintor Fortuny, la Rambla, pla de la Boqueria, Ferran, pl. de Sant Jaume, Jaume I, pl. de l’Àngel, Llibreteria, Veguer, baixada de Santa Clara, Comtes de Barcelona, pla de la Seu i av. de la Catedral. Per a més informació consulteu la web de les Festes de Santa Eulàlia 2014.

Veniu a acompanyar-nos en aquesta estrena del Lope, la Sàvia i els Atabalats a les Festes de Sta. Eulàlia 2014!

Ens calen voluntaris i voluntàries per portar el Lope i la Sàvia, poseu-vos en contacte amb nosaltres a ampa.acacies@gmail.com

Resum del Consell Escolar 30/01/2014

Aquí teniu el resum dels temes tractats en el darrer Consell escolar, que es va reunir el passat dijous 30 de gener.

Recordeu que teniu accés de manera permanent a les actes i resum des de l'apartat Consell escolar.

Ja arriba el Carnestoltes 2014!!!

Benvolgudes famílies,

La nostra AMPA participarà novament a la Rua de Carnestoltes del Poblenou que es farà el proper dissabte 1 de Març a les 17h.

Aquest any la temàtica de la carrossa està relacionada amb el conte d'Alí Babà i els 40 lladres.

Per anar tots plegats conjuntats des de la Comissió de Festes s'ha preparat un lot per a infants i un per a adult. Està format per: armilla, pantaló folgat (estil afgà), turbant (nena - dona) / barret (nen - home) i sabre. 

Rebreu aquesta informació via agenda dels vostres fills i filles amb una butlleta que heu de portar al despatx de l'AMPA com a molt tard dilluns 10 de febrer

El preu del lot són 7 EUR i haureu d'abonar aquest import en el mateix moment d'entregar la butlleta.

Necessitem col·laboradors per als preparatius de la carrossa i per al dia de la Rua. Animeu-vos a participar!

Més informació: festes.acacies@gmail.com i ampa.acacies@gmail.com

Sortida Vall de Núria 22 Febrer 2014

La Comissió de Sortides ha organitzat pel proper dissabte 22 de febrer sortida a la Vall de Núria.

Volem passar un dia a la  neu jugant i per això hem previst agafar un tiquet combinat de cremallera i Parc Lúdic, on podrem gaudir de trineus, tubbies, una tirolina i un rocòdrom. Els preus són:

Adults: 23,20 EUR
Nens/nenes de 2 a 6 anys: 7,65 EUR
Nens/nenes de 7 a 14 anys: 17,60 EUR

Sortirem en cotxe des de Barcelona fins a Ribes de Freser cap a les 8h per agafar el cremallera de Vall de Núria a les 11h. A l'hora de dinar cada família triarà l'opció que millor li convingui (bar-restaurant, zona de pícnic coberta).

Confirmeu assistència a sortides.acacies@gmail.com abans del 12 de febrer indicant el número d'assistents per tram d'edat (preu)