Preparem la diada de St. Jordi 2014

Famílies, s'acosta ja la diada de Sant Jordi i, com és habitual, l'AMPA muntarà una paradeta a la porta de l'escola amb venda de llibres i roses per recaptar fons per a les colònies escolars d'enguany.

Per dur a terme aquesta acció necessitem un grup de pares i/o mares voluntaris que s'encarreguin de recollir, classificar i taxar els llibres rebuts. A més es faran roses de feltre. Tenint en compte que tenim la Setmana Santa pel mig ens cal organitzar aquesta feina el més aviat possible. Necessitaríem la confirmació del voluntaris màxim aquest divendres, per tal de començar a treballar la propera setmana. Si us plau si podeu col.laborar envieu-nos un mail amb la vostra disponibilitat a ampa.acacies@gmail.com abans de divendres 28 de març.


Calendari d'actuació:
Del 31 de març al 4 d'abril: Recollida de llibres de les famílies.
Del 7 al 11 d'abril: Organització de llibres rebuts i creació de roses de feltre per vendre.
Dimarts 22 d'abril: Muntatge d'unes 500 roses.
Dimecres 23 d'abril : Paradeta de venda de llibres i roses de 8:30 a 18:00 aproximadament
 
Esperem poder comptar amb la vostra participació!

Setmana de lluita per l'educació pública


Famílies, 

Estem en la Setmana de lluita en defensa de l'educació pública (del 24 al 28 de març) i la Plataforma per a l'Educació Pública del Poblenou ha organitzat per dijous 27 de març una xerrada:




XERRADA LOMCE PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA
Biblioteca Manuel Arranz-Poblenou (c/Joncar 35) 17,30h amb els següents ponents: 


- Presentació tècnic-pedagògica a càrrec d'Enric Prats.
- Vessant legal, a càrrec de Ramon Plandiura.
- Propostes de resistència, a càrrec d'Andrés Encinas de la FaPaC.

Aquest dissabte dia 29 hi ha convocada una nova manifestació a la Pl. Universitat a les 17h i tant des de la Plataforma com des del Marc Unitari de la comunitat Educativa (MUCE) es fa una crida a participació.

Els motius ? No a l'aplicació de la LOMCE, cap tancament a l'escola pública, substitucions des del 1r dia al 100%, contractacions exclusives de mitja jornada i sencera del professorat, no a l'aplicació de la LEC i retirada del Decret de provisió i plantilles, per la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana. 

Impliqueu-vos, participeu! 

Educar en els hàbits a casa

El proper dimecres 2 d'abril de 18,30 a 20h. farem a la nostra escola la xerrada-col·loqui "Educar en els hàbits a casa " en el marc del Programa de Suport Educatiu a les Famílies de l'Institut d'Educació Municipal de Barcelona (IMEB). 

Si esteu interessats en assistir envieu-nos un missatge a ampa.acacies@gmail.com

Dimecres 2 d'abril 2014
De 18,30 a 20h
Escola Les Acàcies, C. Pujades 252-270

Us hi esperem!