Ens trobem a la Riera Arbúcies

Hola famílies!

Us donem més detalls sobre la sortida a la Riera d'Arbúcies d'aquest dissabte 11 d'octubre

L'objectiu principal de la trobada és reunir-nos, gaudir i divertir-nos en plena natura, i poder conèixer-nos i fomentar valors fonamentals com l'amistat i la convivència.

Cada família haurà de portar-se l’esmorzar i el dinar, cuinat o no, ja que allà es disposa de barbacoes, lloguer de graelles, etc., tal com podeu consultar al web: Riera d'Arbúcies 

El desplaçament s’ha de fer en vehicle propi  i l’entrada té un cost de 8€ per cotxe. Ens podem trobar a la zona de picnic a les 11h del matí.

Per últim, us facilitem el  correu electrònic per tal de confirmar la vostra assistència: sortides.acacies@gmail.com.

Reunió informativa Activitats Extraescolars

El proper dijous 18 de setembre a les 17.30h es farà una reunió per presentar les activitats extraescolars d'enguany i aclarir dubtes.

Aquelles famílies que ja sabeu a quines activitats inscriureu a les vostres filles i fills, ho podeu fer abans del 23 de setembre a extraescolars.acacies@gmail.com.
 
Des de la comissió confirmaran que han rebut el correu, però no confirmen plaça a l'activitat. Únicament en el cas que no hi hagués vacant, o qualsevol altre incidència, es posarien en contacte amb la família en qüestió. 
 
Trobareu els formularis d'inscripció des de l'apartat Formularis i pagaments d'aquest blog i també us podem facilitar còpies al despatx de l'Ampa.
Per a la reunió de dijous 18 hi haurà servei d'acollida gratuït. Es preveu acabar la reunió sobre les 19.00h

En espera de realitzar l'assemblea general de l'AMPA el mes d'octubre, s'aprofitarà aquesta reunió per avançar informació rellevant sobre el funcionament de l'AMPA especialment d'interès per a les famílies que en sòcies.

Bon inici de curs, bona Festa Major

Iniciem el curs 2014-15, com cada any, en paral·lel a la Festa Major del barri. Us avancem els actes més destacats i en els que com a AMPA estem directament implicats:

- Divendres 19 setembre: SOPAR DE GERMANOR D'AMPAS a l'Arenal del LLevant, 20:00h. i concert jazz/soul amb Lazy Groove a les 22:30h.

Dilluns 15 a dimecres 17 es vendran tiquets a 1 € (reserva de cadires) de 16:45 a 17:45 al despatx de l'Ampa. Cadascú es porta el sopar, la beguda al servei de bar de l'escola l'Arenal.











- Dissabte 20 setembre: CERCAVILA INFANTIL
Plantada a la Rambla/Pere IV a les 10:00h. Inici Cercavila a les 10:30h. Necessitem nens i nenes per portar els capgrossos i dues persones per participar en l'organització de la Cercavila. Poseu-vos en contacte amb barri.acacies@gmail.com 

- Diumenge 21 setembre: MATINAL INFANTIL A CAN SALADRIGAS

De 11 a 12:30h: Tallers, Pinta cares i Rasclet Infantil, en el qual hi podran participar nens i nenes de 8 a 14 anys per vendre articles fets a mà o intercanviar llibres i cromos. Cada criatura haurà de portar la seva cadira i/o tauleta. 
A les 12:30h espectacle d'animació infantil amb el grup La Tresca i La Verdesca

Us desitgem un bon inici de curs i una bona Festa Major!! 

Consulteu el programa de la festa.

Venda llibres curs 2014/2015

Reprenem la venda de llibres per aquest curs que iniciem.

Aquelles famílies que no vau fer el pagament el mes de juliol heu de fer una transferència al nou compte de l'AMPA  per l’import exacte dels llibres segons el curs. Un cop feta la transferència, i per recollir els llibres, podeu venir al despatx de l'AMPA, amb el comprovant  de l'ingrés,  la primera setmana de curs, de dilluns 15 a divendres 19 de setembre, en horari de 16.45 a 17.45h (la resta de famílies que ja vau fer l'ingrés teniu els llibres a les aules). 

Nou nº Compte: ES63 2100 0803 9802 01069538
A l'ingrés heu d'indicar:
Referència llibres: LLIBRES – Cognoms nen/a – Curs
Exemple: LLIBRES – MARTINEZ FERRAN – P4 i 6è

Els preus de venda dels llibres són els següents:
P3 -- 44 €, P4 -- 55 €, P5 -- 55 €, 1R -- 127 €, 2N -- 146 €, 3R -- 41 €, 4T -- 38 €, 5E -- 22 €, 6E -- 28 

IMPORTANT! No acceptarem diners en efectiu per l'import de la venda de llibres. Els pagaments en efectiu s'han de fer pels caixers automàtics de La Caixa, si es fan per finestreta el banc cobrarà 2 euros de comissió.

L'horari d'atenció a les famílies a partir de la primera setmana de curs serà els dijous de 16.30h a 17.30h.

Servei acollida setembre 2014

Ens retrobem després de les vacances per posar en marxa l'inici del proper curs.
 
Us expliquem que a partir del proper dilluns 15 de setembre  i fins dimarts 30 de setembre, de 16.30 a 17.30, des de l'AMPA oferim servei d'acollida a la tarda, ja que les activitats extraescolars no s'iniciaran fins dimecres 1 d'octubre. El cost d'aquest servei és de 15 EUR. Aquest servei no és pot fer ús esporàdic, ha de ser per tots els dies (a diferència de l'acollida matinal que sí està previst l'ús esporàdic).

Totes aquelles famílies que estigueu interessades heu de fer una transferència al nou número de compte de l'AMPA com a molt tard de dimecres 10 de setembre:  ES63 2100 0803 9802 01069538, indicant nom i cognoms del nen/nena i curs.

Pel que fa a l'acollida matinal pel mes de setembre podeu fer la inscripció omplint el formulari que trobareu al nostre a Formularis i pagaments d'aquest blog. Feu-nos-lo arribar degudament omplert i signat bé per correu electrònic a ampa.acacies@gmail.com o bé a la bústia de l'AMPA.

Ambdós serveis han d'estar organitzats pel primer dia de curs de manera que lamentem que els terminis siguin tant justos però us demanem que respecteu la data límit d'inscripció, el dia 10. Dilluns 15 de setembre no es podrà quedar a acollida cap nen/a que no hagi estat degudament inscrit.