Posposem el Rasclet Pro-colònies!!


La previsió de mal temps pel cap de setmana ens ha fet posposar la data del Rasclet Solidari pel proper dissabte 13 de desembre en el mateix horari.

Us recordem que per participar heu de fer un donatiu mínim de 8 € podreu disposar d’una taula on poder posar a la venda tots aquells articles que de ben segur altres persones estaran disposades a comprar. Podeu compartir taula si us convé més.

Les famílies participants poden portar a partir de les 10,30h els articles a vendre, i cadascuna serà la responsable de recollir la seva parada i endur-se el que no s’hagin venut. La recaptació del que es vengui és per a cada família.

Esperem poder comptar amb el màxim de participació possible, en benefici de tots els infants de l’escola que enguany marxen de colònies.

Reprenem l'AMPA Comunica!!

Hola famílies! Aquí teniu el primer número del butlletí l’AMPA Comunica! del curs 2014/2015 amb la voluntat de seguir acostamt les tasques, activitats i informacions relatives a l'AMPA a totes les famílies.

El trobareu també a la cartellera de l'AMPA, esperem que sigui del vostre interès!

AMPA Comunica! núm. 7 oct./nov. 2014

L'Oncle Buscall ens torna a visitar

Per segona vegada, la nostra escola s'afegeix al Cosinam de l'Oncle Buscall. És una bonica i màgica història de Nadal adreçada als nens i nenes d'educació infantil. L'any passat va ser una experiència molt bonica i va anar molt bé.

L'organització del Cosinam va a càrrec de diferents AMPAs i la participació és voluntària i sense cap cost econòmic. Aquest any hi participem les escoles del Poblenou següents: La Mar Bella, Fluvià, Pere IV, Sant Martí, La Llacuna i Les Acàcies.

Un pare i mare d’una d’aquestes escoles vindrà a Les Acàcies a fer d’Oncle Buscall i ens cal un voluntari i voluntària que faci el mateix en una d’elles. L’Oncle Buscall i la cosina de les Acàcies visitaria una d’aquestes escoles una tarda per concretar entre el 12 i el 20 de desembre, cap a les 15 o les 15,30. La representació del conte dura una mitja hora aproximadament.

La nostra escola està molt il·lusionada amb el projecte pels més petits, i esperem que compartiu amb nosaltres la il·lusió per aquesta iniciativa i contacteu amb nosaltres responent a aquest missatge per col·laborar-hi.

Teniu un petit vídeo a YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6_tNY_ZmaK8

Qui s'anima??!!

Activitats pro-colònies en marxa!

El grup de treball de pro-colònies de l'AMPA s'ha posat a treballar activament amb l'objectiu de que el màxim de nens i nenes de l’escola puguin participar de les colònies d’aquest curs.

La setmana vinent, divendres 28 comencen els berenars setmanals pro-colònies. La proposta és que els divendres no us amoïneu de portar berenar per a la vostra canalla. Cada divendres a partir de les 16,30 h hi haurà una paradeta per comprar sucs, batuts de xocolata, fruita, i menjar dolç i salat a un preu molt i molt assequible i amb l’objectiu de recaptar fons.

Seguiu llegint el nostre blog, hi teniu la informació sobre el Rasclet Solidari de dissabte 29 de novembre!

Us animem a participar en aquestes activitats i ben aviat us explicarem més activitats que tenim en marxa. 

El nostre contacte: colonies.acacies@gmail.com i telèfon 693 777 060 (Laura)

Visita del FC Barcelona de Bàsquet!

Aquest dimecres 12 de novembre a la tarda tres jugadors del F. C. Barcelona de Bàsquet, Brad Oleson, Tomas Satoransky i Tibor Pleiss, han visitat la nostra escola. L'activitat ha permès gaudir d'una tarda d'esport molt especial per a tota l'escola.

Agraïm al FC Barcelona, a la Fundació del Bàsquet Català,  a la nostra escola i especialment, a la Comissió d'Extraescolars la feina feta. De ben segur tots els infants i sobretot els que fan l'activitat de bàsquet la recordaran durant molt de temps.

Llegiu la notícia completa a la web del Barça:

Loteria de Nadal 2014


Us informem que l'AMPA ja disposa del número de Nadal que com cada any posem a la venda. El número d'aquest any és el 70.883.

Necessitem persones que venguin talonaris. Quants més talonaris venem més diners recaptarem per redistribuir-los en les tasques que venim fent a l'AMPA!


Poseu-vos en contacte amb nosaltres qui en vulgui disposar d'un talonari a vendre. Aquest dijous 30, de 16.30 a 17.30 estarem al despatx per qui vulgui baixar a buscar-los.

Imagineu que ens toca!

Mercat solidari a l'Arenal de Llevant

Aquest diumenge 16 de novembre, a partir de les 10:30, es celebra el Mercat Solidari a l'Escola Arenal de Llevant.
A banda, hi podreu trobar parades de cupcakes, menjar solidari, entrepans a la brasa, un munt d'activitats per als més petits i una rifa benèfica.
Us animem a visitar-lo.