Extraescolars 2015-2016

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la informació referent a les activitats extraescolars pel proper curs 2015/2016. Els terminis d'inscripció són: de l'1 al 15 de juliol i de l'1 al 23 de setembre. Serem al despatx de l’AMPA per atendre-us els dies següents:

Juliol, dimecres 1 de 9:15 a 10:30 i de 16:30 a 17:45 h.
Juliol, dijous 2: de 16:30 a 17:45 h.
Setembre, dimecres 16: de 16:30 a 18:00 h.
Setembre, dijous 17: de 16:30 a 18:00 h.

També els podeu enviar a extraescolars.acacies@gmail.com escanejats (cal que estiguin signats) o bé deixar-los a la bústia de l’AMPA. Ens aquests casos ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la realització de l’activitat i/o la plaça sol·licitada.

Us informem també que:
1.    Està previst fer una reunió amb les famílies el mes de setembre per informar de les activitats programades i del funcionament general.
2.    La inscripció a l'activitat de Ludoteca per cicle infantil serà possible a partir del setembre.
3.    El setembre us farem arribar informació de les activitats adreçades a pares i mares de l’escola que s’organitzen i gestionen de manera externa a la comissió.
Al final trobareu la graella de les activitats programades, i podeu accedir als formularis d'inscripció a través d'aquest enllaç.

Totes les activitats començaran dijous 1 d'octubre. Les inscripcions rebudes a partir del 24 de setembre (inclòs) començaran l'activitat el mes de novembre. 


Acta de l'Assemblea del passat 18 de juny

Us deixem l'Acta de la passada Assemblea celebrada el 18 de juny. Podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç

Consell escolar del dia 15 de juny

Ja podeu consultar l'Acta del darrer Consell Escolar que es va celebrar el passat 15 de juny clicant en aquest enllaç.

Paradeta solidaria.

El passat 15 de juny es va fer un lliurament de 500€ a la presidenta del Consell Escolar, diners recaptats durant la Paradeta Solidaria del dissabte 13 de juny de 2015 . Això ens ha omplert de satisfacció i orgull, i encara més el fet que molts nens i nenes de l’Escola Les Acàcies s’unissin per ajudar en la venda de productes amb il·lusió i responsabilitat envers els més desfavorits: Els alumnes de l’escola amb col·laborat fent la pancarta i manualitats que s’han ficat a la venda, i fins i tot, venent el mateix dissabte 13.

Aquests diners seran lliurats per la Direcció de l’Escola a la parròquia del barri, per tal que unes 20 famílies de l’escola puguin anar a la parròquia i beneficiar-se d’una bossa de menjar un cop per setmana, per tal d’ajudar a la manutenció dels més petits de casa, els mesos en que no hi ha menjador escolar.

Volem aprofitar l’avinentesa per donar les gràcies a totes les famílies que van venir a comprar a la nostra paradeta el dia 13, a tots i totes les mestres i monitors de l’escola, per la seva col·laboració en aquest projecte. Cada any hi ha més famílies afectades que necessiten la nostra ajuda.

Si no vau poder venir el passat dia 13 a la nostra paradeta i voleu comprar i col·laborar amb nosaltres, contacteu amb la Sra. Laura Catena. Encara tenim articles disponibles a la venda a 1€!!!

Entre tots ho aconseguirem!!!


Festa final de curs

El passat dissabte 13 de juny es va celebrar la festa de final de curs de l’AMPA de l’Escola Les Acàcies, que aquest any va tenir com a temàtica Hollywood i el cinema.

Al llarg del matí tothom que va voler va poder gaudir d’un bon grapat de tallers i activitats que van organitzar la Comissió de Festes, com per exemple pintacares, decoració d’ungles i tatuatges de henna, tallers de manualitats i jocs amb materials reciclats, tots ells relacionats amb el cinema.

Paral·lelament, es va muntar la parada sol·lidària per recaptar diners per que algunes famílies amb infants en risc d'exclusió social tinguin un plat a taula aquest estiu. Aquest any els nens de l’escola també hi van participar de manera activa fent manualitats que es van posar a la venta. Gràcies a aquesta acció es va poder entregar a l’escola els 500 euros que es van recaptar al llarg de dia. Un cop més, moltes gràcies a les organitzadores.

Un cop acabat el dinar, els nens van divertir-se amb els inflables i les bombolles de sabó. Per acabar el dia, vam gaudir de l’actuació dels nens i nenes de l’extraescolar de Dansa i la típica traca final de festa!!!.

Us deixem algunes imatges.


Moltes gràcies tant als organitzadors com als participants.



Festa de la FaPaC


Diumenge 21 de juny al matí ens trobem al Parc de la Barceloneta, a Barcelona, per celebrar una gran festa per l’educació amb un súper programa d’activitats per a tots els gustos i totes les edats.

Esmorzar saludable
Actuacions musicals 
Balls i activitats d'animació 
Tallers per a petits i grans 
Activitats físicoesportives guiades 
Photocall 
Sensibilització i solidaritat 
Fira d’AMPA
Lliurament dels Premis FaPaC 
Acció reivindicativa amb globus 
Sorteig de motxilles
I molt més!


Us hi esperem!


Quota Ampa i Llibres de text 2015/2016




Benvolgudes famílies,

Com en cursos anteriors hem organitzat l'adquisició del llibres de text pel curs vinent. Enguany l'escola ha reduït el nombre de llibres, i des de l'AMPA hem buscat la millor oferta per aconseguir el preu més econòmic. Entre una cosa i l'altra veureu que la despesa per família aquest any és inferior a altres anys!

Us adjuntem el llistat dels llibres de text pel curs vinent amb els preus com a família sòcia i no sòcia. La quota de l'AMPA per família es manté en 30 €.

El termini per fer els pagaments de quota soci AMPA 2015/2016 i dels llibres de text és el 12 de juliol inclòs. Més enllà d'aquesta data podeu adquirir els llibres a preu de família no sòcia. Els llibres el desarem a l'aula, no cal que vingueu a buscar-los al despatx.

Els pagaments els heu de fer al compte de La Caixa ES63 2100 0803 9802 01069538, indicant:

Llibres de text: COGNOMS I CURS/OS (EX. Ferrer Garcia P4-6è)
Quota: AMPA 2015 COGNOMS FAMILIA (EX. AMPA 2015 Ferrer Garcia)

Des de l'escola i l'AMPA hem preparat un resum de tots els pagaments de cara al proper curs en un únic document querebrem ben aviat per agenda escolar.

Per tal de garantir el bon funcionament d'aquestes gestions ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar els pagaments rebuts i validar les dades personals de les que ja disposem.

Per qualsevol dubte o consulta som a la vostra disposició per correu electrònic i presencialment els divendres de 16.30 a 17.30h.



Convocatòria assemblea 18 Juny 2015


















Us convoquem a una nova assemblea extraordinària que ens servirà per tancar el curs. Serà 
el proper dijous 18 de juny a les 19.00h amb el següent ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació de l'acta anterior 
2.- Estat del pressupost
3.- Propostes de dotació a l'escola i l'AMPA (curs 2015/2016)
4-. Propostes de gestió comptable i fiscal externa a l'AMPA
5.- Presentació dels objectius de les diferents comissions pel curs vinent
6.- Precs i preguntes

Comptarem amb servei d'acollida per aquelles famílies que ho necessitin.
No hi falteu!!

Festa anual Fi de Curs

Com ja és tradicional, la propera setmana tenim la festa anual de Fi de Curs que organitza la Comissió de Festes de l'Ampa, i enguany la temàtica serà "EL CINEMA".

Pel dinar hi haurà dos opcions de menú. Cadascuna tindrà un preu de 4 €:
1- Canalons, pa, fruita i beguda (una llauna/ampolla aigua)
2- Cuixes de pollastre al forn amb patata al caliu, pa, fruita i beguda (una llauna/ampolla aigua)

Si voleu comprar tickets per qualsevol dels dos menús que us poposem (a un preu molt ajustat), ens trobareu 16.30 a 17.30 al despatx de l'AMPA fins dilluns 8 de juny. No us quedeu sense!!

Enguany, la nostra intenció és organitzar entre tots un “pica-pica de germanor”. Per això demanem que cada família s’encarregui de portar algún apta que compartirem entre tots i que caldrà portar abans de les 13,30h indicant per escrit els ingredients utilitzats. És un bon moment per a que demostreu la vostra habilitat culinària i porteu plats originals.

Tothom que ho prefereixi pot portar el seu propi dinar,  pero haurà de passar per l'Ampa els dies de venta de tiquets i comunicar-ho,  ja que hem de fer una previsió de les taules i cadires de tothom que participarà en el dinar. Hi haurà servei de bar.




I  com cada any, demanem voluntaris i voluntàries pels preparatius i pel desenvolupament de la festa. Qui vulgui ajudar ens pot enviar un mail a  festes.acacies@gmail.com
Finalment, recordem que les activitats seran GRATUITES PELS NENS/ES SOCIS DEL’AMPA i tindran un preu de 3 € pels no socis.
També tindrem la tradicional paradeta solidaria per recaptar diners pels nens i nenes amb risc d'exclusió social, no deixeu de venir a veure tot el que hi podeu trobar i a molt bon preu!!!


3, 2, 1,... càmera i acció!!!

Xerrada-col·loqui: Educar en l'autonomia personal

Us TORNEM a convidar a la xerrada-col·loqui (es va anul·lar al maig per motius personals de la ponent):

“Educar en l'autonomia personal”
que tindrà lloc el proper dijous 11 de juny a les 17.30h a l’Escola Les Acàcies 




S'oferirà servei d'acollida. És imprescindible confirmar l’assistència al següent correu escolafamilia.acacies@gmail.com i també confirmar si es vol o no acollida. Si no hi ha un mínim de persones confirmades dilluns dia 9 de juny, no es podrà realitzar la xerrada-col·loqui.



La xerrada-col·loqui tractarà el significat de l’autonomia personal durant les diferents etapes de creixement. Com podem ajudar els fills i filles a fer-se grans, responsables i autònoms. La comunicació, el diàleg i els límits.

Creixem, ens fem grans i anem adquirint autonomia, però que vol dir exactament això? què és??? a on ens porta com a pares, mares, en relació a la educació dels nostre fills i filles...es quelcom espontani o potser no tant?...Parlem-ne!!! Us proposem un espai de treball i reflexió al voltant  d'aquest tema.

Aquest col·loqui s'ofereix dins el programa de suport educatiu a les famílies de l'IMEB (Institut Municipal d'Educació de Barcelona).
La Xerrada anirà a càrrec de Mònica Vázquez
.

Així doncs, animeu-vos a participar i a fer extensible aquesta invitació a qui creieu que li pugui interessar!

La Festa de les Extraescolars

El proper dissabte 6 de juny, de 10.00h a 14,00h, celebrarem La Festa de les Extraescolars, un esdeveniment en el que tots podrem gaudir de les diferents activitats extraescolars que les nenes i els nens han fet durant el curs.

També us presentarem algunes activitats noves que s'oferiran el curs vinent.

Segons les indicacions de les diferents professionals que duen a terme les extraescolars, cal que l'alumnat porti:

- Bàsquet: l'equip  de competició si en tenen, o bé pantaló curt blau marí / negre i samarreta del xandall de l'escola / 50+1
- Dansa: faran servir la mateixa roba que al Festival que  va organitzar Can Luca al Centre Moral de Poblenou
- Patinatge en línia: pantalons/leggins negres i samarreta blanca
- Patinatge artístic: el mallot de competició i, per la segona actuació, leggins negres i samarreta blanca

Així doncs, reserveu-vos aquell dia al matí!!

Us adjuntem la graella definitiva amb els diferents horaris previstos per cada activitat. S'oferirà fruita a la canalla que participa de les activitats, però no hi ha previst servei de bar.


Nota: Per indisposició de la professora de dansa, l'exhibició d'aquesta l'extraescolar es realitzarà el proper dissabte 13 de juny a les 18.30h, dins la festa de l'Ampa Les Acàcies. Preguem disculpeu les molèsties.

Us hi esperem!!!