Festa de fi curs, 15 de Juny!


Benvolgudes famílies,

Estem preparant la festa de fi de curs que es celebrarà el proper dissabte 15 de juny.

Com ja es tradició els alumnes que fan durant el curs activitats extraescolars realitzaran exhibicions de tot el que han après.

Aquest any, des de l’AMPA, hem pensat d’incorporar una nova activitat per realitzar aquest dia, per tal que tots els nens que vinguin a la festa puguin participar.

Ens agradaria organitzar tallers de manualitats de qualsevol tipus : ensenyar a fer roses de filtro, pintar samarretes, papiroflèxia, etc....

Necessitem pares/mares/ tiets/avis... voluntaris que s’ofereixin a fer alguna activitat. Si hi ha algú que li agradaria fer algun taller, ens hauria d'enviar a la comissió de festes aquesta informació:
  • Disponibilitat horària per fer el taller.
  • Objectiu del taller.
  • Material que necessita
  • Edats a les que pot anar dirigida el taller
  • Nom cognoms i telèfon de contacte o mail de contacte

Agrairíem que les persones interessades ens enviéssiu aquesta informació abans del 31 de maig per tal de poder organitzar i preparar els tallers.
Envieu un mail a festes.acacies@gmail.com o podeu baixar al despatx de l’AMPA.

Aprofitem també per demanar col·laboradors per tal d’ajudar a la organització el dia de la festa. Servei de Bar, entrega de medalles, etc.... Si us plau, els pares interessats , envieu també un mail a festes: festes.acacies@gmail.com amb la vostra disponibilitat indicant en el assumpte de mail: col·laborador festa fi de curs.

Per últim dir-vos que aquest any celebrarem un concurs de postres!! Per tant , esperem la vostra participació. Abans de l’hora de dinar el jurat dirà el guanyador del concurs i es donarà un premi sorpresa!!

 Animeu-vos a participar!