Festa de Nadal AMPA el 20 Desembre 2013


Com ja és una tradició per Nadal, la Comissió de Festes organitza la festa de Nadal per als nens i nenes socis i sòcies de l’AMPA el proper 20 de desembre de 2013 de 15,30 a 17h.
Hi ha canvis importants en l’organització de la festa ja que s’ha dividit en dos grups, un d’infantil i un de primària. El programa consistirà en:
INFANTIL: Per a nens i nenes de P3 a P5 es farà una activitat de narració de contes en el gimnàs gran.
PRIMÀRIA: Per a nens i nenes de 1r a 6è es duran a terme diversos tallers simultanis de caràcter nadalenc. Tots ells amb materials reciclats. Els nens i nenes de tots els grups A més 4t curs estaran ubicats al menjador. Els nens i nenes de tots els grups B més 5è i 6è realitzaran els tallers a la Sala polivalent de l’edifici d’infantil.
El punt de trobada entre els nens i la persona adulta responsable serà el pati. Des d’allà s’han de dirigir junts a on es realitza l’activitat d’acord amb la programació abans esmentada.
La novetat més important d’aquest any és que per a la seguretat dels nens TOTS han d’estar acompanyats per un adult que es faci responsable durant la festa.
Heu de retornar a l'agenda dels vostres fills i filles la butlleta que trobareu a la nota informativa que ja heu rebut degudament omplerta amb totes les dades que us demanem de manera clara i entenedora.
El termini màxim per lliurar-la serà el 17/12/13. Passat aquest dia no s’admetrà cap butlleta i cas que alguna estigui mal emplenada es lliurarà als pares o tutors per a que procedeixin a esmenar les incidències. Els nens que NO estiguin acompanyats per un adult no podran participar a la festa.
Per últim, si algú de vosaltres vol col·laborar com a voluntari o voluntària en el desenvolupament dels tallers, podeu enviar un correu electrònic a festes.acacies@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms (haureu de ser a l’AMPA a partir de les 15h).