L'Oncle Buscall ens torna a visitar

Per segona vegada, la nostra escola s'afegeix al Cosinam de l'Oncle Buscall. És una bonica i màgica història de Nadal adreçada als nens i nenes d'educació infantil. L'any passat va ser una experiència molt bonica i va anar molt bé.

L'organització del Cosinam va a càrrec de diferents AMPAs i la participació és voluntària i sense cap cost econòmic. Aquest any hi participem les escoles del Poblenou següents: La Mar Bella, Fluvià, Pere IV, Sant Martí, La Llacuna i Les Acàcies.

Un pare i mare d’una d’aquestes escoles vindrà a Les Acàcies a fer d’Oncle Buscall i ens cal un voluntari i voluntària que faci el mateix en una d’elles. L’Oncle Buscall i la cosina de les Acàcies visitaria una d’aquestes escoles una tarda per concretar entre el 12 i el 20 de desembre, cap a les 15 o les 15,30. La representació del conte dura una mitja hora aproximadament.

La nostra escola està molt il·lusionada amb el projecte pels més petits, i esperem que compartiu amb nosaltres la il·lusió per aquesta iniciativa i contacteu amb nosaltres responent a aquest missatge per col·laborar-hi.

Teniu un petit vídeo a YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6_tNY_ZmaK8

Qui s'anima??!!