Festes Sta. Eulàlia 2015

​​Benvolgudes famílies,

Per segon any consecutiu el Lope i la Sàvia, els capgrossos de la nostra escola,  participaran en la Mostra de Gegantons i Bestiari Infantil i d'Escola de la Ciutat i la seva posterior Trobada/Cercavila, que organitzen la Coordinadora de Geganters de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les Festes de Santa Eulàlia 2015, la Festa Major d'hivern de la ciutat.
La Mostra té lloc de l'1 al dia 6 de febrer de 10 a 20 h. al Pati Manning de la Casa de Caritat (c/ Montalegre,7 08002 Barcelona).

La Cercavila serà dissabte 7 de febrer pel matí. La plantada serà a les 10 h. a la plaça dels Àngels i la sortida serà cap a les 11.30h per acabar a les 13h amb el ball final a la Plaça de Sant Jaume.

El recorregut serà com l'any passat: Plaça dels Àngels, carrer dels Àngels, Pintor Fortuny, La Rambla, Ferran, Plaça de Sant Jaume, Llibreteria, Veguer, Santa Clara, Comtes de Barcelona i Plaça de la Catedral. 

L'any passat tots, grans i petits, ens ho va passar d'allò bé. Us convidem a acompanyar al llarg del recorregut al Lope, la Sàvia i el grup de percussió de l'escola, els Atabalats!

Gaudiu amb nosaltres de la festa, ens cal canalla per portar el Lope i la Sàvia! Poseu-vos en contacte amb nosaltres.