Xerrada-col·loqui "Els usos moderats de les pantalles"

El proper dia 18 de març a les 19:00 a l’Escola Les Acàcies, tindrà lloc la xerrada anirà a càrrec de Mireia Ambròs de l’Associació EdPAC (Educació per a l’Acció Crítica).
Des de 2004 EdPAC és l’entitat pionera en treball educatiu i crític sobre les pantalles. La tendència a emprar diferents eines virtuals d’esbarjo, informació i comunicació, està augmentant els seus problemes associats. El treball educatiu en l’ús d’aquestes tecnologies esdevé una feina quotidiana per les famílies amb infants i joves. Podeu trobar més informació de l’associació a: http://edpac.cat/
És una xerrada  adreçada a mares, pares i altres referents adults (amb fills o filles menors d’edat o majors al seu càrrec) que es plantegen i treballen situacions quotidianes de casa relacionades amb la televisió, el mòbil, l’ordinador, les e-xarxes o els e-jocs. S'exposen els usos, els mals usos i/o usos problemàtics de les pantalles i les aplicacions 2.0, i es tracten els riscos associats a aquestes eines. Es reflexiona conjuntament sobre pautes educatives i límits, així com sobre algunes propostes.
Aquest és un tema que preocupa especialment a moltes famílies, per la novetat que representa aquesta nova realitat, cada cop més normalitzada a moltes llars, pel desconeixement que molts adults podem tenir en relació a les noves tecnologies i per la inseguretat que a vegades crea la falta de capacitat per gestionar aquests temes amb els nostres fills i filles, ja que no tenim prou recursos o eines per fer-ne un bon ús.
Us animem a participar-hi i a fer extensible aquesta invitació a qui creieu que li pugui interessar.
És imprescindible confirmar l’assistència al següent email: escolafamilia.acacies@gmail.com