Cercavila, matinal i sopar de germanor de FESTA MAJOR!


Famílies,

El proper dia 7 de setembre, amb motiu de l'inici de la Festa Major de Poblenou a la tarda tindrà la Cercavila per la Rambla, on l'AMPA participarà amb els Atabalats (el nostre grup de percussió) i on desfilarem amb el Lope i la Vega (els nostres capgrossos) pel que necessitem nens o nenes voluntàries per portar-los  i dos pares o mares per a l'organització de la rua. Si us plau, totes aquelles famílies que estigueu interessades envieu un correu a l'AMPA comunicant el nom i cognom i on voleu participar.

Diumenge dia 8 tindrà lloc la MATINAL INFANTIL, acte central de Festa Major que hem recuperat les AMPAS i AFAS del barri, on entre d'altres activitats hi haurà un espectacle d'animació infantil a càrrec de La Tresca i La Verdesca.


Per últim, el dia 13 es celebrarà en el pati de la nostra escola, un sopar de germanor organitzat per totes les AMPAs i AFAs del barri per a totes les famílies. Cadascú s'ha de portar el menjar i hi haurà servei de bar. A la finalització del sopar, hi haurà música en viu a càrrec del grups  "Les Mamelles de la Víbria" i "Lazy Groove". Per poder participar en aquest sopar, heu de reservar taula al preu simbòlic d'1 € per cadira. Aquests diners es faran servir per cobrir les despeses que genera aquest acte.

Recordeu, ens podeu trobar al despatx de l'AMPA, a partir de la propera setmana:

Dilluns 9 i dimarts 10: de 19 a 20h
Dijous 12 i divendres 13: de 16,30 a 18h

Esperem comptar amb vosaltres en tots els actes!!!