Sortida a la Riera d'Arbúcies

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, volem donar la benvinguda a les noves famílies que s'han incorporat aquest curs.

En segon lloc, us volem informar que la Comissió de Sortides està preparant, com ja és tradicional, la sortida per a totes les famílies pel proper 5 d'octubre a la Riera d'Arbúcies

L'objectiu principal d'aquesta trobada és de reunir-nos, gaudir i divertir-nos tots en plena natura, per poder conèixer-nos i fomentar valors fonamentals com l'amistat i la convivència.

Cada família haurà de portar-se l'esmorzar i el dinar, cuinat o no, ja que allà es disposa de barbacoes, lloguer de graelles, etc., tal i com podeu consultar al web.

El desplaçament s'ha de fer en vehicle propi i l'entrada té un cost de 7 EUR per cotxe.

Així mateix, us informem que estem valorant la possibilitat d'anar amb autocar sempre i quan hi hagi un mínim de persones per saber el cost real per persona i fer la reserva (creiem que pot estar al voltant de 14 EUR per persona).

El punt de trobada per sortir serà a les 9h a la parada de taxis del costat de l'Escola i per tornar a Barcelona està previst marxar d'Arbúcies a les 18h de la tarda.

Per últim, us facilitem una butlleta d'inscripció que haureu de lliurar a l'AMPA com a màxim el dia 27 de setembre per així saber qui està interessat en anar en autocar i poder saber el cost real que tindrà per persona, o bé ens la podeu fer arribar per correu electrònic a sortides.acacies@gmail.com.

Us hi esperem!!!!!