Cercavila infantil Sta. Eulàlia 2014


El Lope i la Sàvia ja són a la Mostra de Gegantons i Bestiari Infantil i d'Escola de la Ciutat que organitzen la Coordinadora de Geganters de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les Festes de Santa Eulàlia 2014. La Mostra va començar el dia 2 i acaba divendres 7 al Pati Manning de la Casa de Caritat.

Dissabte 8 de febrer pel matí es fa la XI Trobada de Gegantons Infantils i d’Escola de Barcelona, i la cercavila. La plantada serà a les 10h a la plaça dels Àngels i la sortida serà cap a les 11.30h per acabar a les 13h amb el ball final a la Plaça de Sant Jaume. El recorregut serà: pl. dels Àngels, Àngels, Pintor Fortuny, la Rambla, pla de la Boqueria, Ferran, pl. de Sant Jaume, Jaume I, pl. de l’Àngel, Llibreteria, Veguer, baixada de Santa Clara, Comtes de Barcelona, pla de la Seu i av. de la Catedral. Per a més informació consulteu la web de les Festes de Santa Eulàlia 2014.

Veniu a acompanyar-nos en aquesta estrena del Lope, la Sàvia i els Atabalats a les Festes de Sta. Eulàlia 2014!

Ens calen voluntaris i voluntàries per portar el Lope i la Sàvia, poseu-vos en contacte amb nosaltres a ampa.acacies@gmail.com