Seguim amb la Rua: participació dels més petits en el camió comparsa


S'acosta la Rua de Carnestoltes i com ja sabeu la nostra comparsa disposarà d'un camió on poden pujar els més petits, és dir, els infants de P3 i P4. Aquest any, per tal de millorar l'organització hem dissenyat una pàgina web on podeu inscriure als vostres fills i filles per pujar al camió, aquest és l'enllaç: http://stghq.me/e/Qj

IMPORTANT! Les normes de seguretat de la Rua no permeten baixar ni pujar al camió durant el recorregut ja que és molt perillós. Està prevista una aturada davant del Casino, que és aproximadament a la meitat de la Rua, per pujar i baixar del camió.

En el cas de que hi hagi més sol·licituds que places es respectarà l'ordre d'inscripció i l'edat, primer P3 i després P4. També ens calen un màxim de 4-5 pares/mares per vigilar la canalla a dalt del camió, cal que facin també la seva reserva.

IMPORTANT! Farem una relació de les inscripcions, no cal que us imprimiu cap tiquet ni el número de reserva que genera el programa informàtic.
 
Des de l'AMPA podem gestionar-vos la inscripció si us és més senzill. Envieu-nos les dades dels infants i/o adults a inscriure a ampa.acacies@gmail.com