Festa anual Fi de Curs

Com ja és tradicional, la propera setmana tenim la festa anual de Fi de Curs que organitza la Comissió de Festes de l'Ampa, i enguany la temàtica serà "EL CINEMA".

Pel dinar hi haurà dos opcions de menú. Cadascuna tindrà un preu de 4 €:
1- Canalons, pa, fruita i beguda (una llauna/ampolla aigua)
2- Cuixes de pollastre al forn amb patata al caliu, pa, fruita i beguda (una llauna/ampolla aigua)

Si voleu comprar tickets per qualsevol dels dos menús que us poposem (a un preu molt ajustat), ens trobareu 16.30 a 17.30 al despatx de l'AMPA fins dilluns 8 de juny. No us quedeu sense!!

Enguany, la nostra intenció és organitzar entre tots un “pica-pica de germanor”. Per això demanem que cada família s’encarregui de portar algún apta que compartirem entre tots i que caldrà portar abans de les 13,30h indicant per escrit els ingredients utilitzats. És un bon moment per a que demostreu la vostra habilitat culinària i porteu plats originals.

Tothom que ho prefereixi pot portar el seu propi dinar,  pero haurà de passar per l'Ampa els dies de venta de tiquets i comunicar-ho,  ja que hem de fer una previsió de les taules i cadires de tothom que participarà en el dinar. Hi haurà servei de bar.




I  com cada any, demanem voluntaris i voluntàries pels preparatius i pel desenvolupament de la festa. Qui vulgui ajudar ens pot enviar un mail a  festes.acacies@gmail.com
Finalment, recordem que les activitats seran GRATUITES PELS NENS/ES SOCIS DEL’AMPA i tindran un preu de 3 € pels no socis.
També tindrem la tradicional paradeta solidaria per recaptar diners pels nens i nenes amb risc d'exclusió social, no deixeu de venir a veure tot el que hi podeu trobar i a molt bon preu!!!


3, 2, 1,... càmera i acció!!!