Paradeta solidaria.

El passat 15 de juny es va fer un lliurament de 500€ a la presidenta del Consell Escolar, diners recaptats durant la Paradeta Solidaria del dissabte 13 de juny de 2015 . Això ens ha omplert de satisfacció i orgull, i encara més el fet que molts nens i nenes de l’Escola Les Acàcies s’unissin per ajudar en la venda de productes amb il·lusió i responsabilitat envers els més desfavorits: Els alumnes de l’escola amb col·laborat fent la pancarta i manualitats que s’han ficat a la venda, i fins i tot, venent el mateix dissabte 13.

Aquests diners seran lliurats per la Direcció de l’Escola a la parròquia del barri, per tal que unes 20 famílies de l’escola puguin anar a la parròquia i beneficiar-se d’una bossa de menjar un cop per setmana, per tal d’ajudar a la manutenció dels més petits de casa, els mesos en que no hi ha menjador escolar.

Volem aprofitar l’avinentesa per donar les gràcies a totes les famílies que van venir a comprar a la nostra paradeta el dia 13, a tots i totes les mestres i monitors de l’escola, per la seva col·laboració en aquest projecte. Cada any hi ha més famílies afectades que necessiten la nostra ajuda.

Si no vau poder venir el passat dia 13 a la nostra paradeta i voleu comprar i col·laborar amb nosaltres, contacteu amb la Sra. Laura Catena. Encara tenim articles disponibles a la venda a 1€!!!

Entre tots ho aconseguirem!!!