Festa dels colors


Us informem que el proper cap de setmana 17, 18 i 19 d’Abril es celebra la FESTA DELS COLORS, Aprèn, crea i comparteix en família a 23 patis escolars oberts de la ciutat. El programa Patis Escolars Oberts al Barri, està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona amb el suport dels districtes de la ciutat i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i del Consorci d’Educació de Barcelona.

Aquesta festa de ciutat pretén donar a conèixer el programa Patis Escolars Oberts al Barri, i el programa fomenta l’obertura dels patis de les escoles en cap de setmana i períodes de vacances. Obrint els patis escolars a la ciutat, disposem d’un context segur amb la influència educativa de la institució escolar.

Als Patis Escolars Oberts al Barri infants,  joves i famílies poden gaudir del lleure de forma autònoma  amb un servei permanent de monitoratge i activitats de dinamització educativa gratuïtes i obertes a tothom que s’hi fan cada cap de setmana a tots els districtes de la ciutat.

Us deixem el programa amb totes les dates i espais oberts al públic.