Instruccions per a la Cadena Humana 19 d'Abril

Famílies! aquí teniu les instruccions per la cadena humana de diumenge perquè, cap nena, cap nen, del barri es quedi sense institut públic al barri en els propers anys. Hem de fer sentir la nostra veu!! Encara que no us hàgiu inscrit, sempre sereu benvinguts diumenge!
INSTRUCCIONS PER LA CADENA HUMANA PELS INSTITUTS AL POBLENOU - 19/04/15

11:30h. Concentració al C/Espronceda amb Camí Antic de València.

11:40h. Posada simbòlica de la Primera Pedra del primer Institut i lectura de manifest.

11:50h. COMENCEM LA CADENA! Seguiu a les persones de la vostra escola amb armilles reflectores. Ens anirem desplaçant en intervals de separació de cinc minuts per tenir temps per col·locar-nos. Si us voleu afegir a la cadena però no sou de cap escola, cap problema! buscarem allà els espais on us pugueu afegir. L'ordre serà el següent:
1. Surten les escoles Fluvià i Sant Martí cap al quart tram: Rambla Poblenou davant del Corte Inglés fins al final, Llacuna amb Sancho d'Àvila.
2. Surten les escoles l'Arenal i la Mar Bella cap al tercer tram: nº 7 de Camí Antic de València fins a la Rambla davant del Corte Inglés.
3. Surten les escoles La Llacuna, Bogatell i Pere IV cap al segon tram: Camí Antic alçada escola Pere IV fins nº 7 de Camí Antic de València.
4. Surten les escoles Vila Olímpica i Les Acàcies al llarg del primer tram: des de la sortida (al costat del CAP) fins l'escola Pere IV. Un cop col.locats i ocupats tots els trams es donarà la indicació per agafar-nos les mans i completar la cadena. Esperem a que passin gravant tota la cadena i, una mica desprès, ens aniran recollint cap al punt final del recorregut.

13:00h. Acabem la cadena amb la Posada simbòlica de la Primera Pedra al segon Institut, igual que al primer, i lectura del manifest.

Porteu CAPSES pintades de groc i amb missatges per fer les posades de les primeres pedres dels futurs instituts, SAMARRETES GROGUES, tota mena d'instruments per fer molt de SOROLL, guixos pels nens i nenes i totes les PANCARTES QUE VULGUEU.

Farem una CADENA REIVINDICATIVA, FESTIVA I MULTITUDINÀRIA!! US ESPEREM!!! PLATAFORMA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA DEL POBLENOU