La cadena Humana. Tot un èxit


Com sabeu, el passat diumenge 19 d’Abril es va dur a terme la Cadena Humana a favor de la construcció de dos nous instituts al barri, a la que hi participava la nostra escola a més de l’Arenal, Fluvià, La Mar Bella, La Llacuna, Sant Martí, Pere IV, Vila Olímpica i Bogatell. L’èxit va superar totes les expectatives, agrupant a més de mil participants que van unir els dos solars on s’ha de construir aquests dos instituts, el primer situat a l’Antic camí de València amb Espronceda i el segon al pàrquing de Barcelona Serveis Municipals, situat al carrer Sancho de Ávila a l’altura del carrer Llacuna.

A més, mitjans com TV3 i BTV van cobrir part de l’acte, que es va iniciar amb la col·locació simbòlica de la primera pedra del primer institut i va acabar amb la lectura d’un escrit reivindicant la manca de places de secundària que pateix i patirà en barri en els propers anys i col·locant, de nou simbòlicament, la primera pedra del segon institut.
A les xarxes socials s’hi va fer ressò també. Als Facebook i Twitter d’algunes de les escoles participants es va animar a la gent a unir-se a la cadena i, durant l’acte, Twitter va utilitzar el hastag #cadenahumana per informar en directe del desenvolupament de la cadena, amb més d’una cinquantena de Retuits.

El mateix diumenge al migdia BTV dedicava uns minuts a parlar de la cadena. Us deixem un enllaç peraccedir al vídeo. Dilluns la Cadena apareixia al TV3 Comarques.


En resum, la Cadena Humana va ser tot un èxit i volem agrair a tothom la seva participació, des dels organitzadors fins als assistents que de manera desinteressada va passar el diumenge al matí reivindicant el que creiem que és una millora pel futur de les nostres filles i els nostres fills.